Col·labora amb Alpens Energia! 


Actualment, des d’Alpens Energia, estem treballant en el desenvolupament del Projecte de la Fàbrica Vella. Un projecte engrescador, el qual no seria possible sense la iniciativa i el compromís demostrat de l’Ajuntament d’Alpens, la col·laboració i finançament de la Diputació de Barcelona, els fons Next Generation i la col·laboració dels veïns i veïnes d’Alpens.

Però no ens volem quedar únicament en això —que és molt, reconeguem-ho!—, volem esdevenir un subjecte molt significatiu del procés de Transició Energètica (TE) d’Alpens, implementant un model de consum final d’energia basat en l’eficiència i l’ús de recursos energètics renovables i locals, lliures d’emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) i, tot plegat, en el termini mínim possible.

Sabem que aquests objectius no els podrem desplegar i, encara menys, aconseguir, tots sols. Ens cal ajuda, la teva!, ho sabem. I per això ET CONVIDEM A PARTICIPAR en el desplegament.

Sigui de forma personal o com a persona jurídica (tant pública com privada), no ho dubtis, posa’t en contacte amb nosaltres (contacte@alpensenergia.cat) i en parlem personalment.

Gràcies per la teva visita, 

Estatus d’Alpens Energia. Article 7.2 Sòcies col·laboradores

Poden ser socis/sòcies col·laboradors/es d’aquesta cooperativa, les persones físiques o jurídiques, aquestes últimes tant públiques com privades, que sense participar en l’activitat cooperativitzada, coadjuvin al compliment dels fins socials de la cooperativa, i en comparteixin els seus objectius.

Els socis/sòcies col·laboradors/es no tenen dret a un retorn cooperatiu. Les condicions de llurs aportacions al capital, que es comptabilitzen separadament dels socis/sòcies comuns/es, s’han de determinar en cada cas, i ha de ser com a mínim, la prevista a l’article 24.1 d’aquests estatuts [1000 euros]. Tenen dret a participar en els òrgans socials de la cooperativa, en els termes i limitacions, que deriven d’aquests estatuts.

⇒   Estatuts ALPENS ENERGIA SCCL [PDF, 401 kB] 

Contacte


Ctra. de Berga, 14 (Fàbrica Vella)

08587 ALPENS (Barcelona)
E-mail: contacte@alpensenergia.cat

 

 

© Alpens Energia, SCCL
Tots els drets reservats